Novinky
Kroměřížská běhna, 12. 11. 2022

  KVZ Kroměříž pořádá v sobotu 12. listopadu 2022 závod ve střelbě na pohyblivý terč   Preferujete-li soutěže typu MaO, tedy střelbu z malorážky s puškohledem, KROMĚŘÍŽSKÁ BĚHNA je ideální příležitost jak zdokonalit své...

více
ZRUŠENÍ ZÁVODU 24.9.22

      Z důvodu duplicity termínů podobně orientovaných závodů s AVZO Odry  RUŠÍME SOUTĚŽ KROMĚŘÍŽSKÝ TROJBOJ MAO KVZ Kroměříž, plánovanovanou na 24. 9. 2022

více
MEMORIÁL J. MACHALY KVZ KVASICE

  KVZ Kvasice, Oblast Valašskoslovácká, pořádá dne 20. srpna 2022 na své střelnici v Kvasicích soutěž ve střelbě z velkorážní pistole a revolveru.    Všechny disciplíny se střílí s tasením zbraně z opaskového...

více
PŘEBORY ČR Z VELKORÁŽNÝCH PUŠEK na mizivé cíle do 300m

     SSK 0019 Boletice nad Labem zve na PŘEBORY ČR ve střelbě Z VELKORÁŽNÝCH PUŠEK na mizivé cíle do 300m. Závod se koná v sobotu 27. srpna 2022 na střelnici Ludvíkovice.  Připomínáme přihlášky do 19.8.2022 nassk-boletice@seznam.cz PROPOZICE ZDE  

více
Novinky a akce e-mailem
Chcete od nás dostávat novinky přímo na váš e-mail?
Tato stránka je chráněna službou reCAPTCHA. Zjistit více.
Informace získané prostřednictvím Google reCAPTCHA podléhají Pravidlům ochrany osobních údajů a Smluvním podmínkám společnosti Google a používají se všeobecné bezpečnostní účely (nepoužívají se na přizpůsobenou reklamu společnosti Google)

Podmínky ochrany osobních údajů

Úvod O násOchrana osobních údajů

I. Základní ustanovení

  1. Správcem osobních údajů podle čl. 4 bod 7 nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (dále jen: „GDPR”) je portál www.streleckezavody.cz, Střelecké závody na Moravě (dále jen: „správce“).

  2. Kontaktní údaje správce jsou info@streleckezavody.cz.
  3. Osobními údaji se rozumí veškeré informace o identifikované nebo identifikovatelné fyzické osobě; identifikovatelnou fyzickou osobou je fyzická osoba, kterou lze přímo či nepřímo identifikovat, zejména odkazem na určitý identifikátor, například jméno, identifikační číslo, lokační údaje, síťový identifikátor nebo na jeden či více zvláštních prvků fyzické, fyziologické, genetické, psychické, ekonomické, kulturní nebo společenské identity této fyzické osoby.
  4. Správce nejmenoval pověřence pro ochranu osobních údajů.


 

II. Zákonný důvod zpracování osobních údajů

  1. Zákonným důvodem zpracování osobních údajů je
    • plnění smlouvy mezi Vámi a správcem podle čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR, specificky pro registraci v soutěžích, pořádaných zainteresovanými kluby(dále jen „Plnění smlouvy“),
    • oprávněný zájem správce na poskytování přímého marketingu (zejména pro zasílání informací o připravovaných soutěžích a akcích, pořádaných zainteresovanými kluby (dále jen „Oprávněný zájem“),
    • Váš souhlas se zpracováním pro účely poskytování přímého marketingu (zejména pro zasílání informací o připravovaných soutěžích a akcích, pořádaných zainteresovanými kluby (dále jen „Souhlas“).
  2. Ze strany správce nedochází k automatickému individuálnímu rozhodování ve smyslu čl. 22 GDPR. S takovým zpracováním jste poskytl/a svůj výslovný souhlas.


 

III. Účel zpracování, kategorie, zdroje a příjemci osobních údajů


Zákonný důvod Účel Údaje Zdroj údajů Příjemci osobních údajů (zpracovatelé)
Plnění smlouvy Registrace do soutěží Osobní údaje klientů (e-mail) Kontaktní nebo rezervační formulář Správce, příslušné orgány státní správy, cloudová úložiště
Oprávněný zájem Poskytování přímého marketingu (zejména pro zasílání informací o soutěžích a akcích) Kontaktní údaje klientů Informace z dřívějších akcí Správce, příslušné orgány státní správy, cloudová úložiště
Oprávněný zájem Běžná analýza návštěvnosti, odhalování chyb serveru a prevence podvodů a útoků na server Po dobu 50 měsíců: IP adresy a údaje o prohlížení webu, zobrazené stránky a akce na stránce. Pohyb uživatele na webu, zobrazení stránky s chybou Google Analytics, webhostingové služby a případně další analytické služby



 

IV. Doba uchovávání údajů

  1. Pokud není v předchozích bodech uvedeno jinak, Správce uchovává osobní údaje
    • po dobu nezbytnou k výkonu práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem a uplatňování nároků z těchto smluvních vztahů (po dobu 15 let od ukončení smluvního vztahu).
    • po dobu, než je odvolán souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely marketingu, jsou-li osobní údaje zpracovávány na základě souhlasu.
  2. Po uplynutí doby uchovávání osobních údajů správce osobní údaje vymaže.

 

 

V. Cookies

  1. Jsou-li v bodě III. mezi osobními údaji uvedeny soubory cookies, platí pro jejich zpracování následující pravidla.
    • Pravidla pro používání nebo zablokování cookies si může každý uživatel nastavit ve svém internetovém prohlížeči, čímž dává najevo svůj souhlas s jejich zpracováním. Můžete se podívat na návod na zablokování cookies.
    • Uživatel si může nastavit povolení nebo odmítnutí veškerých nebo pouze některých souborů cookies (např. cookies třetích stran). Zablokování souborů cookies může mít negativní vliv na použitelnost webové stránky a služby.
    • Na tomto webu je návštěvníkům, kteří souhlasí s umístěním cookies do svého prohlížeče prostřednictvím patřičného nastavení chování ke cookies jednotlivých prohlížečů umístěna informace od následujících společností:
  2. Vznesete-li námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.


 

VI. Příjemci osobních údajů (subdodavatelé správce)

  1. Správce má v úmyslu předat osobní údaje do třetí země (do země mimo EU) nebo mezinárodní organizaci. Příjemci osobních údajů ve třetích zemích jsou poskytovatelé úložiště dat a souborů, analytických nástrojů.

 

 

VII. Vaše práva

  1. Za podmínek stanovených v GDPR máte
    • právo na přístup ke svým osobním údajům dle čl. 15 GDPR,
    • právo opravu osobních údajů dle čl. 16 GDPR, popřípadě omezení zpracování dle čl. 18 GDPR,
    • právo na výmaz osobních údajů dle čl. 17 GDPR,
    • právo vznést námitku proti zpracování dle čl. 21 GDPR,
    • právo na přenositelnost údajů dle čl. 20 GDPR,
    • právo odvolat souhlas se zpracováním písemně nebo elektronicky na adresu nebo email správce uvedený v čl. III těchto podmínek.
  2. Dále máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů v případě, že se domníváte, že bylo porušeno Vaší právo na ochranu osobních údajů.

 

VIII. Podmínky zabezpečení osobních údajů

 

  1. Správce prohlašuje, že přijal veškerá vhodná technická a organizační opatření k zabezpečení osobních údajů.
  2. Správce přijal technická opatření k zabezpečení datových úložišť a úložišť osobních údajů v listinné podobě.
  3. Správce prohlašuje, že k osobním údajům mají přístup pouze jím pověřené osoby.

 

IX. Závěrečná ustanovení

  1. Odesláním objednávky (rezervace) z internetového objednávkového formuláře potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.
  2. S těmito podmínkami souhlasíte zaškrtnutím souhlasu prostřednictvím internetového formuláře. Zaškrtnutím souhlasu potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.
  3. Správce je oprávněn tyto podmínky změnit. Novou verzi podmínek ochrany osobních údajů zveřejní na svých internetových stránkách a zároveň Vám zašle novou verzi těchto podmínek Vaši e-mailovou adresu, kterou jste správci poskytl/a.

 

Tyto podmínky nabývají účinnosti dnem 25.5.2018.